Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς στα μετάλλια σχεδίου συνήθειας

Πιστοποίηση
Κίνα Metal Awards Industrial Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Metal Awards Industrial Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γεια Bella: Είμαι εντυπωσιασμένου. Η τρισδιάστατη απόδοσή σας του περιστεριού είναι μεγάλη. Σας ευχαριστώ για τη σκληρή, επαγγελματική εργασία σας…

—— Robér Nieuwkamp

Γεια κουδούνι: Πήρα τα μενταγιόν σήμερα και δεν μπορώ να αρχίσω να σας λέω πώς εντυπωσιασμένου είμαι. Είναι τέλειοι. Εάν ήμουν πιό στενός σε σας όλους θα σταματούσα από

—— Ζακ Jean-Baptiste

Γεια Bella: Ναι κάναμε και τους αγαπάμε! Ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθειά σας και για τον ταχύ χρόνο ανακύκλωσης!

—— Ingrid Dujourd'hui

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς στα μετάλλια σχεδίου συνήθειας
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς στα μετάλλια σχεδίου συνήθειας

Για να προσαρμόσουμε τα μετάλλιά σας, πρέπει πρώτα να έχουμε τα σχέδια σχεδίου μας, το οποίο είναι ποιες μορφές και κείμενα θέλουμε να επιδείξουμε στα μετάλλια. Σκέφτομαι ότι κάθε φιλοξενούμενος που θέλει τα μετάλλια έχει το λογότυπό τους και το όνομα του γεγονότος. Με αυτά τα υλικά μπορούμε να σχεδιάσουμε τα μετάλλια που ο πελάτης θέλει.
Αφετέρου, πρέπει να εξετάσουμε τα μετάλλια του μεγέθους και του πάχους που θέλουμε. Τα συμβατικά μεγέθη μεταλλίων είναι 50, 60, 70, 80, 90, 100MM. Οι καναδικοί φιλοξενούμενοι όλοι των ΗΠΑ και εκφράζονται στις ίντσες, 2», 2,5», 3 «, 3,5», 4», κ.λπ., το πάχος είναι συνήθως 2, 2,5, 3, 3,5, 4, 4,5 πάχος 5MM, αλλά ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να έχετε ένα μεγαλύτερο μέγεθος και το παχύτερο πάχος είναι αποδεκτό.
Κατόπιν υπάρχει τι το χρώμα επένδυσης είναι όπως. Τα συμβατικά χρώματα επένδυσης είναι: φωτεινός χαλκός, φωτεινό νικέλιο, φωτεινός κόκκινος χαλκός, αρχαίος χαλκός, αρχαίος κασσίτερος, αρχαίος κόκκινος χαλκός, άλαλος χαλκός, άλαλο νικέλιο, άλαλος κόκκινος χαλκός, μίμησης χρυσό, μαύρο νικέλιο, κ.λπ.
Υπάρχουν επίσης τι είδους κορδέλλες απαιτούνται. Οι κορδέλλες είναι γενικά τρεις τύποι: συνηθισμένες μονοχρωματικές ή ριγωτές κορδέλλες, κορδέλλες μεταξιού ένας-χρώματος και έπειτα θερμικές κορδέλλες μεταφοράς. Το μήκος της κορδέλλας είναι γενικά 850,900MM και το πλάτος είναι γενικά 22,25,30,38MM.
Εάν θέλετε να προσαρμόσετε τα μετάλλια, είναι σωστό να βρεθεί το εργοστάσιο μεταλλίων μας.

Χρόνος μπαρ : 2019-11-02 21:35:50 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Metal Awards Industrial Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. sale

Φαξ: 86-769-81090070

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)